Program 2024

PROGRAM

FoodIntelForumFoodIntelForum Ediția a VII-a – 2024, adună, la cel mai înalt nivel, mari fermieri, antreprenori, bancheri, mari retaileri, specialiști fiscali și reprezentanți ai mediului academic care, împreună cu reprezentanții administrațiilor centrale și locale, au oportunitatea de a contribui la dezbateri pentru a augmenta viitorul agribusiness-ului românesc.

ZIUA 1 – Miercuri, 24 aprilie 2024
ZIUA 2 – Joi, 25 aprilie 2024
ZIUA 3 – Vineri, 26 aprilie 2024

TESTIMONIALE

 • null

  Răzvan Teodorescu, Prorector USAMV București

  „Participăm la FoodIntelForum pentru că este platforma care strânge actorii importanți din mediul academic, economic și politic la ‘cursul’ pentru strategia de dezvoltare a agriculturii.”

 • null

  Călin Costinaș, Deputy CEO, Profi

  „Food Intel Forum este mediul în care se întâlnesc, foarte natural și prietenos, retaileri cu producători, autorități cu producători, politicieni. Este un mediu în care înțelegem perspectivele la 360 de grade. Este un mediu în care există dialog, învățăm să ne ascultăm reciproc și să vedem că aceeași realitate are mai multe fețe și că este natural ca fiecare să-și protejeze afacerile. Aceste evenimente mediază și ajută fiecare parte să înțeleagă și perspectiva cealaltă, astfel încât dialogul să fie mai ușor în această formă„

 • null

  Răzvan Gălățan – Director Operațional, Goodwill Consulting România

  „Am participat în 2023 pentru prima data la FoodIntelForum ca partener și membru al panelului de finanțare în care am discutat aplicat oportunitățile de finanțare pentru zona agroalimentară. Am descoperit o comunitate de oameni activi și extrem de interesați de dezvoltarea afacerilor de pe lanțul alimentar integrat”

 • Membru, Adunarea Parlamentară a NATO

  Conf. Univ. Dr. Ben-Oni Ardelean, Deputat, Președinte Academia de Leadership Politic

  „FoodIntelForum este un bun-necesar în spectrul societal, o platformă-program de dezbatere și relaționare, care aduce laolaltă toți actorii interesați, respectiv producătorii și consumatorii, teoreticienii și politicienii. Conceptul de think-tank aplicat generează o entitate puternică de progres, respectiv FoodIntelForum, fiindcă doar prin interacțiune sectorială, introducerea în dezbatere a diverselor perspective și pragmatismul agenților economici, se poate ajunge la o calitate superioară vieții și bunăstare„

 • null

  Gabriel Biriș, Casa de Avocatură Biriș-Goran

  “Susținem și ediția a 5-a a FoodIntelForum pentru că este platforma care stimulează dezvoltarea accelerată a business-ului din România, dezvoltarea cooperarii între producatori și retaileri dar și asocierea între fermieri.”

 • Nicușor Șerban

  Nicușor Șerban, Proprietar, Lăptăria cu Caimac

  „FoodIntelForum este pentru toți fermierii din Clubul nostru un excelent prilej de acces la participanți de vârf din tehnologie, finanțare și retail. De aceea suntem parteneri apropiați și activi, și anul acesta.”

 • Petre Roman

  Petre Roman, Președinte SWISS UMEF University

  „FoodIntelForum reușește, de multă vreme, să aducă împreună profesioniști și politicieni care dezbat urgentele și acutele teme ale agriculturii și alimentației, astfel ca gândirea să fie folositoare oamenilor și umanității în globalitatea ei actuală.”

CONTACT

telefon Food Intel Forum 0755 135 000

email Food Intel Forumcontact@foodintelforum.ro

Irina Bogdan
Event Producer
Cătălin Trifu
Senior Strategy Advisor
Alexandra Băncilă
Deputy Manager Special Projects
Rareș Stan
Deputy Event Manager
Florin Niță
Deputy Sales Manager
Florin Tudorică
Logistic Coordinator

FORMULAR CONTACT