TESTIMONIALE

TESTIMONIALE

Declarații ale participanților la Food Intel Forum 2019

Alina Toma

Alina Toma

Director General FGCR

„Am avut un sentiment de satisfacție la finalul FoodIntelForum, care se datorează faptului că, în prezenta unor personalități marcante ale societății prezente, s-au dezbătut cu deschidere și sinceritate probleme stringente ale mediului de afaceri. Pe lângă prezentarea succesului fiecăruia, identificarea și dorinta de soluționare a problemelor ridicate a făcut ca reușita acestui eveniment sa fie garantată. FGCR mulțumește pentru invitație și își exprimă credința că acest mod de dezbateri trebuie sa continue!”

Bogdan Chirițoiu

Bogdan Chirițoiu

Președinte, Consiliului Concurenței

Food Intel Forum contribuie la consolidarea relației dintre autorități și mediul privat și este o direcție spre care îmi doresc să ne îndreptăm din ce în ce mai mult.Este important să participăm la evenimente de acest gen pentru că putem afla care sunt preocupările celor din domeniu.
Îmi pare bine să vad că au participat și alte instituții publice deoarece acest lucru arată o deschidere din ce în ce mai mare către dialog cu partenerii privați.
Cu toții avem de câștigat din acest schimb de experiențe, iar, în final, cel mai avantajat este consumatorul”.

Dan Boboc

Dan Boboc

Decan Facultatea de Economie Agrară și a Mediului, ASE București

“Pentru studenți este foarte important să aibă legături cu oamenii de afaceri, cu mediul de business din România.

Felicitări organizatorilor FoodIntelForum! A fost un eveniment unic, care a reușit să adune laolaltă persoane importante pe care nu le vezi în general la astfel de manifestări. Am avut parte de prezentări interesante, dar și de discuții interactive în cadrul panelului dedicat “Interconectării tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HORECA”.

G Hurduzeu

Gheorghe Hurduzeu

Decan, Facultatea de Relații Economice Internaționale. ASE

„Cea de-a doua ediție a FoodIntelForum a fost un eveniment pregătit și desfășurat la nivel profesional. Temele discutate au fost foarte actuale, extrem de interesante, iar participanții au fost de excepție, personalități marcante ale vieții economice și sociale din România. Sperăm ca astfel de evenimente să aibă  continuitate și să participăm la viitoarele ediții desfășurate în aceeași linie ca și la edițiile precedente”