TESTIMONIALE

Food Intel Forum

Nicolae Badea

Nicolae Badea

CEO Computerland România

„Merg la întâlnirea de afaceri din cadrul FoodItelforum.ro Ediția a 3-a, de la Pitești-Mărăcineni, la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură (ICDP), pentru continuitatea de peste 50 de ani și profesionalismul foarte înalt al oamenilor de acolo și pentru soluțiile deosebite de business care se discută.

Institutul poate fi ancora majoră pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti” pentru revitalizarea la nivel de vârf internațional a afacerilor și pomiculturii din România.”

Bogdan Chirițoiu

Bogdan Chirițoiu

Președinte, Consiliului Concurenței

Food Intel Forum contribuie la consolidarea relației dintre autorități și mediul privat și este o direcție spre care îmi doresc să ne îndreptăm din ce în ce mai mult.Este important să participăm la evenimente de acest gen pentru că putem afla care sunt preocupările celor din domeniu.
Îmi pare bine să vad că au participat și alte instituții publice deoarece acest lucru arată o deschidere din ce în ce mai mare către dialog cu partenerii privați.
Cu toții avem de câștigat din acest schimb de experiențe, iar, în final, cel mai avantajat este consumatorul”.

Dan Boboc

Dan Boboc

Decan Facultatea de Economie Agrară și a Mediului, ASE București

“Pentru studenți este foarte important să aibă legături cu oamenii de afaceri, cu mediul de business din România.

Felicitări organizatorilor FoodIntelForum! A fost un eveniment unic, care a reușit să adune laolaltă persoane importante pe care nu le vezi în general la astfel de manifestări. Am avut parte de prezentări interesante, dar și de discuții interactive în cadrul panelului dedicat “Interconectării tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HORECA”.

G Hurduzeu

Gheorghe Hurduzeu

Decan, Facultatea de Relații Economice Internaționale. ASE

„Cea de-a doua ediție a FoodIntelForum a fost un eveniment pregătit și desfășurat la nivel profesional. Temele discutate au fost foarte actuale, extrem de interesante, iar participanții au fost de excepție, personalități marcante ale vieții economice și sociale din România. Sperăm ca astfel de evenimente să aibă  continuitate și să participăm la viitoarele ediții desfășurate în aceeași linie ca și la edițiile precedente”