DECLARAȚII 2020

DECLARAȚII PARTICIPANȚI

Valer Hancas

Valer Hancaș

Manager Corporate Affairs și Comunicare, Kaufland România

„Susținem FoodIntelForum Ediția a IVa 2021 datorită nivelului ridicat al dezbaterilor. Descoperim puncte de vedere care ne interesează și datorită unui dialog și profesionalism ridicat, care sunt’ ingrediente de bază’ pentru cooperare și parteneriat.

Kaufland cu România, pentru România.”

FIF 2021

Răzvan Teodorescu

Rector USAMV

„Participăm la FoodIntelForum pentru că este platforma care strânge actorii importanți din agricultură (mediul academic, mediul economic și mediul politic) la ‘cursul’ pentru strategia de dezvoltare a agriculturii.”

FIF 2021

Nicușor Șerban

Nicușor Șerban

Președinte, Clubul Fermierilor Români

„FoodIntelForum este pentru toți fermierii din Clubul nostru un excelent prilej de acces la participanți de vârf din tehnologie, finanțare și retail. De aceea suntem parteneri apropiați și activi, și anul acesta.”

FIF 2021

Claudiu Dolot

Claudiu Dolot

Președinte, ANPC

„Venim la FoodIntelForum ediția a IVa pentru nivelul ridicat de dezbatere și participare și pentru sensibilizarea cât mai multori operatori economici care comercializează online produse alimentare, pentru a pune la dispoziția consumatorilor în mod expres și transparent informațiile obligatorii înainte de cumpărare.”

FIF 2021

Nicolae Badea

Nicolae Badea

CEO Computerland România

„Merg la întâlnirea de afaceri din cadrul FoodItelforum.ro Ediția a 3-a, de la Pitești-Mărăcineni, la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură (ICDP), pentru continuitatea de peste 50 de ani și profesionalismul foarte înalt al oamenilor de acolo și pentru soluțiile deosebite de business care se discută.

Institutul poate fi ancora majoră pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti” pentru revitalizarea la nivel de vârf internațional a afacerilor și pomiculturii din România.”

FIF 2020

Bogdan Chirițoiu

Bogdan Chirițoiu

Președinte, Consiliului Concurenței

Food Intel Forum contribuie la consolidarea relației dintre autorități și mediul privat și este o direcție spre care îmi doresc să ne îndreptăm din ce în ce mai mult.Este important să participăm la evenimente de acest gen pentru că putem afla care sunt preocupările celor din domeniu.
Îmi pare bine să vad că au participat și alte instituții publice deoarece acest lucru arată o deschidere din ce în ce mai mare către dialog cu partenerii privați.
Cu toții avem de câștigat din acest schimb de experiențe, iar, în final, cel mai avantajat este consumatorul”.

FIF 2020

Dan Boboc

Dan Boboc

Decan Facultatea de Economie Agrară și a Mediului, ASE București

“Pentru studenți este foarte important să aibă legături cu oamenii de afaceri, cu mediul de business din România.

Felicitări organizatorilor FoodIntelForum! A fost un eveniment unic, care a reușit să adune laolaltă persoane importante pe care nu le vezi în general la astfel de manifestări. Am avut parte de prezentări interesante, dar și de discuții interactive în cadrul panelului dedicat “Interconectării tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HORECA”.

FIF 2020

G Hurduzeu

Gheorghe Hurduzeu

Decan, Facultatea de Relații Economice Internaționale. ASE

„Cea de-a doua ediție a FoodIntelForum a fost un eveniment pregătit și desfășurat la nivel profesional. Temele discutate au fost foarte actuale, extrem de interesante, iar participanții au fost de excepție, personalități marcante ale vieții economice și sociale din România. Sperăm ca astfel de evenimente să aibă  continuitate și să participăm la viitoarele ediții desfășurate în aceeași linie ca și la edițiile precedente”

FIF 2020