PROGRAMUL ÎN DETALIU

4 iunie
16:00

Club Leader Space

“Impactul schimbărilor de mediu Azi în Foodbiz”

By invitation only

7 iunie
19:00

Cină exclusivă pentru Parteneri și Sponsori

Ambasada Republicii Arabe Egipt

By invitation only

Ziua I
18 iunie

18 iunie 2019,  Academia de Studii Economice din București

8:30 - 9:15

Înregistrarea participanților

Business networking breakfast – Oferit de Romfilatelia

9:15 - 11:15

PANEL 1

“Eficientizarea dialogului între mediul de afaceri și autorități. Mecanisme moderne de comunicare”

Sala Constantin Bărbulescu, ASE  – By invitation only
  • MODERATOR: Camelia Spătaru, Vicepreședinte, Asociația Română de Relații Publice
  • COMODERATOR: Gheorghe Hurduzeu, Decan, Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE

SPEAKERI INVITAȚI:

  • Bogdan Marius Chirițoiu, Președinte, Consiliul Concurenței
    • Tema: “Comunicarea cu mediul de afaceri – nevoie permanentă”
  • Adriana Săftoiu, Deputat, PNL
    • Tema: „Resursa umană în mediul politic”
  • Dan Suciu, Purtător de Cuvânt, BNR
    • Tema: „Mult zgomot, puțină informație – Comunicarea în noul context mediatic”
  • Claudiu Frânc, Președinte, Federația Crescătorilor de Bovine din România
    • Tema: “Ce așteptăm să ne comunice autoritățile”
  • Julia Leferman, General Manager, Asociația Berarii României
    • Tema: “Consumatorul – principalul câștigător de pe urma dialogului dintre autorități și mediul privat”
  • Călin Ile, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din România
    • Tema: “Comunicarea pozitivă – Stimul pentru creșterea investițiilor”
  • Alexandru Țachianu, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
    • Tema: “Normalitatea transparenței comunicării cu mediul de afaceri”

GENERATORI DE DEZBATERE:

  • Nicolae Istudor, Rector ASE București
  • László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru
  • Ion Biriș, Antreprenor, Loft
  • George Butunoiu, Antreprenor, Restocracy
  • Marian Cuzdrioreanu, Președinte Patronat Ro-Fish
  • Cornel Nistorescu, Antreprenor, Cotidianul
  • Cristina Popescu, Director General, Romfilatelia
  • Mihaela Ionescu, Secretar General, ANPC
  • Valentina Vesler, Director de Comunicare&PR, Valvis Holding
  • Ovidiu Nahoi, jurnalist
  • Andrei Iva, Director, FoodBiz
  • Bogdan Popovici, Antreprenor, Bucharest Food Summit

11:15 - 11:30

Coffee break – oferit de Fondul de Garantare a Creditelor Rurale (FGCR)

9:15 - 11:15

PANEL 2

“Food Intel: Interconectarea tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HORECA”

Sala Virgil Madgearu, ASE

TEME:

  1. Modalități de creștere pentru Start-upuri – Finanțare – Huburi
  2. Opțiuni de finanțare pentru IMM-uri
  3. Orientarea finanțatorilor către producători
  4. Tehnologii digitale care atrag investiții
  5. Se investește suficient de rapid și intelligent în Foodbusiness
  6. Subvențiile pentru agricultură și alte fonduri de stat
  7. Căi de accesare mai rapidă, mai eficientă de către fermieri, producători, antreprenori, a fondurilor europene
  8. Utilizarea bursei pentru obținerea de capital

 

  • MODERATOR: Dan Boboc, Decan, Facultatea de Economie Agrară și a Mediului, ASE
  • COMODERATOR: Nicolae Badea, Antreprenor, CEO Computerland România

SPEAKERI INVITAȚI

  • Varujan Pambuccian, Deputat, Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor
    • Tema: “A treia revoluție agrară”
  • Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
    • Tema: “Eficientizarea fiscalizării și finanțărilor în foodbiz”
  • Alexandru Potor, Președinte, Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală (FNGAL)
    • Tema: “Cum finanțăm 11.000 de proiecte cu 640 milioane de euro”
  • Alina Mihaela Toma, Președinte, Fondul Român de Garantare a Creditelor Rurale
    • Tema: “Cum se garantează 118000 contracte de finanțare pentru fermieri. Fiecare în maxim 5 zile”
  • Viorel Marin, Presedinte, Asociaţia Naţionala a Industriilor de Morărit şi Panificaţie
    • Tema: “Agricultura digitală 2020”
  • Adrian Pintea, Director general, APIA
    • Tema: “Dezvoltarea agriculturii și a spațiului rural prin formele de sprijin derulate de APIA”
  • Gabriel Lospa, Director Business Development, SIVECO
    • Tema: “Agricultură, tehnologie și reducerea costurilor”

GENERATORI DE DEZBATERE

  • Valeriu Tabără, Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice
  • Cristiana Copos, Antreprenor, ANA PAN
  • Leontin Dinulescu, Președinte, EventSpace
  • Adrian Robescu, CEO&RPA, Solution Architect
  • Ionuț Zainea, CEO, RCC Media Development, 4 Play VR
  • Dan Petre, AGRI Business Commercial Coordinator, Credit Agricole Bank Romania
  • Irina Buica, Antreprenor, Arhia
  • Alecu Ungurelu, Antreprenor, Smart Home Development

11:15 - 11:30

Coffee Break

11:30 - 13:30

SESIUNE PLENARĂ

“Trendurile majore în dezvoltarea Foodbiz: agribusiness, producție alimentară, de băuturi și HORECA”

Aula Magna, ASE
  • MODERATOR: Nicolae Istudor, Rector prof. univ. dr., ASE
  • COMODERATOR: Călin Ile, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din Români

SPEAKERI INVITAȚI

  • Varujan Pambuccian, Deputat, Comisia pentru Tehnologia Infromației și Comunicațiilor
    • Tema: “Era digitală”
  • Petre Roman, fost Prim Ministru
    • Tema: „Evoluția economică a României: 1938 – 1989 – 2019”
  • Sphera Group prezintă voucherele “Crispy Meal” pentru studenții de la ASE București
  • Jean Valvis, Antreprenor, Valvis Holding
    • Tema: “De la brand commercial la brand de țară”
  • László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru
    • Tema: ,,Risipa alimentară. Risipa securizată“
  • Constantin Boștină, Președinte, ASPES
    • Tema: “Agricultura, industria alimentară, mașini și utilaje pentru agricultură și industria alimentară”
  • Florin Luca, Economist Sef, CEC Bank
    • Tema: “Alimentația. Tendințe între presiuni de business și grija pentru clientul final”
  • Federația Hotelierilor din România prezintă voucherele “Noaptea de Aur” pentru studenții de la ASE București
  • Ion Biriș, Antreprenor, Loft
    • Tema: “Eficiența financiară devine emoțională”

GENERATORI DE DEZBATERE

  • Alexandru Țachianu, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
  • Leontin Dinulescu, Presedinte, EventSpace
  • Cornel Nistorescu, Antreprenor, Cotidianul
  • Dan Boboc, univ. dr. Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului, ASE
  • Bogdan Popovici, Antreprenor, Bucharest Food Summit
  • Liliana Minca, Vicepresedinte, ANPC
  • Gheorghe Hurduzeu, univ. dr. Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE
  • Dan Pasat, Antreprenor, Ilcom Agroservice
  • Marian Cuzdrioreanu, Președinte Patronat Ro-Fish

Ziua II

19 iunie 2019, Hotel Sheraton, București

16:00

LeaderSpace „Exporturi și competitivitate”

By invitation only