PROGRAMUL ÎN DETALIU

1 mai
19:00

Authentic traditional products tasting – premium wine and aged cheeses
Degustare produse tradiționale autentice – vinuri premium și brânzeturi fermentate

– offered by La Cave de Bucarest, Domeniile Urlați, by invitation only

 

1 iunie
19:00

Exclusive wine tasting
Degustare vinuri exclusive

offered by (tba), by invitation only

8 iunie
19:00

Secret beers tasting
Degustare beri secrete

– offered by Brewers of Romania Association, by invitation only

11 iunie
19:00

Exclusive Dinner, Partners
Cină Exclusivă Parteneri

– by invitation only

14 iunie
19:00

Exclusive Dinner
Cină Exclusivă

– by invitation only

15 iunie
19:00

Exclusive Dinner, Sponsors
Cină Exclusivă, Sponsori

– by invitation only

Ziua I
23 iunie

Food Intel Forum 2020
Finance, Technological Hurricane and Integration
Finanțare, Uragan Tehnologic și Integrare

Agribusiness, food and drinks production, retail, exports and HORECA Agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail, export și HoReCa

Influence / impact / necessity of technology on integration and financing in agribusiness, food&beverage production, retail and HoReCa

Influența / impactul / necesitatea tehnologiilor de vârf asupra integrării și finanțării în agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa


8:30 - 9:30

Registration; networking hour
Înregistrarea participanților
  • Coffee Break
  • Great Pastry offered by Ana Pan

 

9:30 - 11:00

WORKSHOP

„Artificial Intelligence moving business today” – „Inteligența Artificială accelerează afacerile către viitor.”

MODERATOR: tba

COMODERATOR: tba

SPEAKERS:

  • Arthur Habicht, Senior Machine Learning Engineer, ti&m AG, Sedimentum AG – Switzerland
    • „Artificial Intelligence expanding profits for your business” „Inteligența artificială extinde profiturile afacerilor dumneavoastră”
  • Nicolae Badea, President, Computerland Romania
    • „Artificial Intelligence in Romania and South-East Europe. Soft or fast development?” „Inteligența Artificială în România și Europa de Sud-Est”
  • Reprezentant UiPath
  • Mihai Stanescu, Antreprenor, ro
    • „Software and monitoring devices – from soil to satellite farming„ – „Soft-uri și mecanisme de monitorizare – agricultura de la sol la satelit”
  • Speaker robotics
    • Robots in agribusiness and restaurants – roboți în agribusiness și restaurante
  • Speaker software
    • Retail software influence: upstream and downstream – Influența softului în retail
    • My phone, my partner, my agribusiness, my app.
  • Speaker equipment
    • Sensors driving heavy equipment. Models. Increasing profitability. – Senzori care conduc echipamente grele. Modele. Creșterea profitabilității
    • Smaller, faster, more powerful equipment. Making more money.Echipamente mai mici, mai rapide, mai puternice.

DEBATE GENERATORS:

  • Sandro Cilurzo, Founder & CEO, Sedimentum – Switzerland

9:30 - 11:30

PANEL 1
  • Financing models for agribusiness, food and drinks production, retail and HoReCa in Europe”. – „Modele de finanțare în agribusiness, industrie alimentară, industrie de băuturi, retail și HoReCa în Europa”, Virgil Madgearu Hall, ASE

MODERATOR:

  • Florin Danescu, Executive President, Romanian Banks Association

COMODERATOR:

  • Horia Manda, Managing Partner, Axxess Capital, Chairman of the Board of Directors, Patria Bank

SPEAKERS:

    • Adrian Pintea, CEO, Agricultural Payments and Interventions Agency
    • Mihaela Popa, Director – Prime – Vice President of the Steering Committee, CEC Bank
    • Steven van Groningen, President, Raiffeisen Bank
      • „Continuity of international financing for big projects in agribusiness, food and drinks production, retail and HoReCa in Romania” „Continuitatea finanțării internaționale pentru proiectele mari în agribusiness, industrie alimentară, industrie de băuturi, retail și HoReCa”
    • Codrut Nicolau, Deputy General Manager, Patria Bank
      • „Financing fast small and medium size entrepreneurs”„Finanțarea antreprenorilor mici și mijlocii”
    • Nicola Longo Dente, Executive Vice President, Unicredit Bank
      • „Flexible lines of financing”„Linii flexibile de finanțare”
      • „Modern alternative financing in agribusiness, food and drinks production, retail and HoReCa” – „Finanțari alternative moderne în agribusiness, industrie alimentară, industrie de băuturi, retail și HoReCa”
    • Alina Toma, CEO, The Rural Credit Guarantee Fund

DEBATE GENERATORS:

    • Alexandru Potor, President, National Federation of Local Action Groups in Romania

 

11:30 - 12:00

Coffee Break

12:0 - 13:30

PANEL 2

„Food production: from manufacture to technology” (cheese manufacturers, milk, beer, meat producers) „Producția alimentară; de la manufactură la tehnologie (producători de brâzeturi, lactate, bere și carne)”

„Three steps to biggers profits in production of food and drinks” „Trei pași pentru creșterea profitului în producția alimentară și de băuturi”

MODERATOR:

  • Prof. Univ. dr. Andrei Marga, Former Minister of Foreign Affairs

COMODERATOR:

  • Claudiu Frânc, President, Cattle Breeders Federation of Romania

SPEAKERS:

    • Speaker one
      • „Integration of big farmers and small farmers” – „Integrarea marilor și micilor fermieri”
    • Cristian Lungu, President, AFUAL
    • univ. dr. Avram Fitiu, University of Agricultural Sciences, Cluj

DEBATE GENERATORS:

    • E. José Guillermo Ordorica Robles, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary United Mexican States Embassy in Romania
    • Alexandru Țachianu, Entrepreneur, Smart Agrotehnik, Former Secretary of State, MADR
    • E. Mr. Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, Ambassador, Arab Republic of Egypt Embassy in Romania
    • Razvan Matache, Founder, Ground Zero
    • Mihai Focșa, Entrepreneur, La Cave de Bucarest

11:30 - 13:30

PANEL 3

„Financing and supporting young big farmers in South-East Europe” – „Finanțarea și sprijinirea de noi mari tineri fermieri”

Powerd by The Romanian Farmers’ Club

MODERATOR:

Florian Ciolacu, Executive director, The Romanian Farmers’ Club

COMODERATOR: tba

SPEAKERS: tba

 

13:30 - 14:30

Working Lunch
Dejun de lucru

Ziua II
24 iunie

8:30 - 9:30

Registration; Networking hour; Coffee
Înregistrarea participanților

9:30 - 11:30

PANEL 1 (parallel) 

„Financing the chain from „Seed to Fork” „Finanțarea lanțului de la sămânță la furculiță”

Iridium Hall, Sheraton Hotel

MODERATOR: tba

COMODERATOR: tba

SPEAKERS:

  • Speaker 1 (tba)
    • „New subsidies in agribusiness, food and drinks production, retail and HoReCa” – „Noi subvenții în agribusiness, industrie alimentară, industrie de băuturi, retail și HoReCa”
  • Mihaela Popa, Director – Prime Vice President of the Steering Committee, CEC Bank
    • „Future of financing the integrated entrepreneur in agribusiness, food and drinks production, retail and HoReCa” „ Viitorul finanțării antreprenorului integrat în agribusiness, industrie alimentară, industrie de băuturi, retail și HoReCa”

DEBATE GENERATORS: tba

9:30 - 11:30

PANEL 2 (parallel) 

„The quality of services in HoReCa” – „Calitatea serviciilor în HoReCa”

MODERATOR: Călin Ile, President, Federation of the Hotel Industry of Romania

COMODERATOR: Daniel Mischie, CEO, City Grill

SPEAKERS:

  • George Butunoiu, Entrepreneur, Restocracy
  • Alexandru Consulea, Entrepreneur, Zexe Group
  • Mihai Focsa, Entrepreneur, QSP Systems
  • Ion Biris, Entrepreneur, Loft

DEBATE GENERATORS: tba

11:30 - 13:30

PRODUCT TASTINGS
DEGUSTĂRI
  • Aged cheeses tasting – 12 producers – Degustare de brânzeturi maturate
  • Exclusive wine tasting – Degustare de vinuri exclusive

12:00 - 13:30

PLENARY SESSION
SESIUNE PLENARĂ

„Integrating production, technology, financing, and retail in agribusiness, food and drinks production, retail and HoReCa” – „Integrarea producției, tehnologiilor, finanțărilor și retail-ului în agribusiness, industria alimentară, industria de băuturi și HoReCa.”

Iridium Hall, Sheraton Hotel

MODERATOR:tba

COMODERATOR: tba

SPEAKERS:

  • Robert Hellwagner, CEO, Selgros Cash& Carry Romania
  • Jean Valvis, President, Valvis Group
  • Radu Timiș, Entrepreneur, Cris-Tim
  • Mircea Moga, CEO, Mega Image Romania
  • Jean Richard de Latour, CEO, Carrefour Romania

KEYNOTE SPEAKERS:

  • Dacian Cioloș, fost Prim ministru – „Three steps towards integration” – „Trei pași spre integrare”
  • Nechita-Adrian Oros, Minister, Ministry of Agriculture and Rural Development – „Developing the chain from „seed to fork” –„Dezvoltarea lanțului de la sămânță la furculiță”

DEBATE GENERATORS: tba

13:30 - 14:30

Working Lunch
Dejun de lucru
  • Fermented cheeses tasting – 12 producers
  • Exclusive wine tasting

Ziua III
25 iunie

10:30 - 11:30

Registration; networking hour
Înregistrarea participanților
  • Coffee
  • Great Pastry offered by Ana Pan

 

11:30 - 13:30

PANEL 1

„Accessing additional funding for start-up entrepreneurs. Private investment funds and financing. Business presentation plans and opportunities”- „Accesarea finanțărilor suplimentare pentru antreprenorii de start-up-uri. Fonduri de investiții și finanțări private. Prezentare de business planuri și oportunități”