PROGRAMUL ÎN DETALIU
4 iunie
16:00
Club Leader Space
“Impactul schimbărilor de mediu Azi în Foodbiz”
By invitation only
7 iunie
19:00
Cină exclusivă pentru Parteneri și Sponsori
Ambasada Republicii Arabe Egipt
By invitation only
Ziua I
18 iunie
18 iunie 2019, Academia de Studii Economice din București
8:30 - 9:15
Înregistrarea participanților
Business networking breakfast – Oferit de Romfilatelia
9:15 - 11:15
PANEL 1
“Eficientizarea dialogului între mediul de afaceri și autorități. Mecanisme moderne de comunicare”
Sala Constantin Bărbulescu, ASE – By invitation only
- MODERATOR: Camelia Spătaru, Vicepreședinte, Asociația Română de Relații Publice
- COMODERATOR: Gheorghe Hurduzeu, Decan, Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE
SPEAKERI INVITAȚI:
- Bogdan Marius Chirițoiu, Președinte, Consiliul Concurenței
- Tema: “Comunicarea cu mediul de afaceri – nevoie permanentă”
- Adriana Săftoiu, Deputat, PNL
- Tema: „Resursa umană în mediul politic”
- Dan Suciu, Purtător de Cuvânt, BNR
- Tema: „Mult zgomot, puțină informație – Comunicarea în noul context mediatic”
- Claudiu Frânc, Președinte, Federația Crescătorilor de Bovine din România
- Tema: “Ce așteptăm să ne comunice autoritățile”
- Julia Leferman, General Manager, Asociația Berarii României
- Tema: “Consumatorul – principalul câștigător de pe urma dialogului dintre autorități și mediul privat”
- Călin Ile, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din România
- Tema: “Comunicarea pozitivă – Stimul pentru creșterea investițiilor”
- Alexandru Țachianu, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
- Tema: “Normalitatea transparenței comunicării cu mediul de afaceri”
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Nicolae Istudor, Rector ASE București
- László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru
- Ion Biriș, Antreprenor, Loft
- George Butunoiu, Antreprenor, Restocracy
- Marian Cuzdrioreanu, Președinte Patronat Ro-Fish
- Cornel Nistorescu, Antreprenor, Cotidianul
- Cristina Popescu, Director General, Romfilatelia
- Mihaela Ionescu, Secretar General, ANPC
- Valentina Vesler, Director de Comunicare&PR, Valvis Holding
- Ovidiu Nahoi, jurnalist
- Andrei Iva, Director, FoodBiz
- Bogdan Popovici, Antreprenor, Bucharest Food Summit
11:15 - 11:30
Coffee break – oferit de Fondul de Garantare a Creditelor Rurale (FGCR)
9:15 - 11:15
PANEL 2
“Food Intel: Interconectarea tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HORECA”
Sala Virgil Madgearu, ASE
TEME:
- Modalități de creștere pentru Start-upuri – Finanțare – Huburi
- Opțiuni de finanțare pentru IMM-uri
- Orientarea finanțatorilor către producători
- Tehnologii digitale care atrag investiții
- Se investește suficient de rapid și intelligent în Foodbusiness
- Subvențiile pentru agricultură și alte fonduri de stat
- Căi de accesare mai rapidă, mai eficientă de către fermieri, producători, antreprenori, a fondurilor europene
- Utilizarea bursei pentru obținerea de capital
- MODERATOR: Dan Boboc, Decan, Facultatea de Economie Agrară și a Mediului, ASE
- COMODERATOR: Nicolae Badea, Antreprenor, CEO Computerland România
SPEAKERI INVITAȚI
- Varujan Pambuccian, Deputat, Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor
- Tema: “A treia revoluție agrară”
- Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
- Tema: “Eficientizarea fiscalizării și finanțărilor în foodbiz”
- Alexandru Potor, Președinte, Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală (FNGAL)
- Tema: “Cum finanțăm 11.000 de proiecte cu 640 milioane de euro”
- Alina Mihaela Toma, Președinte, Fondul Român de Garantare a Creditelor Rurale
- Tema: “Cum se garantează 118000 contracte de finanțare pentru fermieri. Fiecare în maxim 5 zile”
- Viorel Marin, Presedinte, Asociaţia Naţionala a Industriilor de Morărit şi Panificaţie
- Tema: “Agricultura digitală 2020”
- Adrian Pintea, Director general, APIA
- Tema: “Dezvoltarea agriculturii și a spațiului rural prin formele de sprijin derulate de APIA”
- Gabriel Lospa, Director Business Development, SIVECO
- Tema: “Agricultură, tehnologie și reducerea costurilor”
GENERATORI DE DEZBATERE
- Valeriu Tabără, Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice
- Cristiana Copos, Antreprenor, ANA PAN
- Leontin Dinulescu, Președinte, EventSpace
- Adrian Robescu, CEO&RPA, Solution Architect
- Ionuț Zainea, CEO, RCC Media Development, 4 Play VR
- Dan Petre, AGRI Business Commercial Coordinator, Credit Agricole Bank Romania
- Irina Buica, Antreprenor, Arhia
- Alecu Ungurelu, Antreprenor, Smart Home Development
11:15 - 11:30
Coffee Break
11:30 - 13:30
SESIUNE PLENARĂ
“Trendurile majore în dezvoltarea Foodbiz: agribusiness, producție alimentară, de băuturi și HORECA”
Aula Magna, ASE
- MODERATOR: Nicolae Istudor, Rector prof. univ. dr., ASE
- COMODERATOR: Călin Ile, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din Români
SPEAKERI INVITAȚI
- Varujan Pambuccian, Deputat, Comisia pentru Tehnologia Infromației și Comunicațiilor
- Tema: “Era digitală”
- Petre Roman, fost Prim Ministru
- Tema: „Evoluția economică a României: 1938 – 1989 – 2019”
- Sphera Group prezintă voucherele “Crispy Meal” pentru studenții de la ASE București
- Jean Valvis, Antreprenor, Valvis Holding
- Tema: “De la brand commercial la brand de țară”
- László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru
- Tema: ,,Risipa alimentară. Risipa securizată“
- Constantin Boștină, Președinte, ASPES
- Tema: “Agricultura, industria alimentară, mașini și utilaje pentru agricultură și industria alimentară”
- Florin Luca, Economist Sef, CEC Bank
- Tema: “Alimentația. Tendințe între presiuni de business și grija pentru clientul final”
- Federația Hotelierilor din România prezintă voucherele “Noaptea de Aur” pentru studenții de la ASE București
- Ion Biriș, Antreprenor, Loft
- Tema: “Eficiența financiară devine emoțională”
GENERATORI DE DEZBATERE
- Alexandru Țachianu, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
- Leontin Dinulescu, Presedinte, EventSpace
- Cornel Nistorescu, Antreprenor, Cotidianul
- Dan Boboc, univ. dr. Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului, ASE
- Bogdan Popovici, Antreprenor, Bucharest Food Summit
- Liliana Minca, Vicepresedinte, ANPC
- Gheorghe Hurduzeu, univ. dr. Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE
- Dan Pasat, Antreprenor, Ilcom Agroservice
- Marian Cuzdrioreanu, Președinte Patronat Ro-Fish
Ziua II
19 iunie 2019, Hotel Sheraton, București